Aniek Demandt

GZ-psycholoog

Locatie:

Etten-Leur Breda

Telefoon:

06 30 53 52 98

E-mail:

aniek@impactggz.nl

Mijn naam is Aniek in het Panhuis-Demandt en ik wist al lange tijd dat ik in de hulpverlening wilde werken. Mijn carrière startte als maatschappelijk werker, waarbij ik merkte dat ik met name nieuwgierig was naar de diepere laag en het verder behandelen van psychische klachten. Dit zorgde ervoor dat ik verder studeerde en uiteindelijk mijn Master Mental Health bij de universiteit van Maastricht afrondde. Sinds 2018 ben ik werkzaam als basispsycholoog en sinds 2022 als GZ-psycholoog.

Als basispsycholoog en tijdens mijn opleiding tot GZ-psycholoog was ik werkzaam bij GGZ Westelijk Noord-Brabant, met name in de gespecialiseerde GGZ. In deze periode heb ik onder andere gewerkt met mensen met angst- en depressieve klachten, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Ik ben geschoold in verschillende therapievormen, waaronder cognitieve gedragstherapie (CGT), schematherapie, EMDR en narratieve exposure therapie (NET).

Naast mijn werkzaamheden als GZ-psycholoog ben ik sportief, met een verleden van lesgeven in verschillende sporten zoals spinning en bodypump. Het positieve effect van sport op mentale klachten is iets wat ik meeneem in mijn behandelingen. Als behandelaar heb je aan mij als iemand die naast je staat, eerlijk, enthousiast en positief is.

Registraties

Gezondheidszorgpsycholoog BIG: 49932076725
AGB-code: 94112210