Carlo van Leeuwen

GZ-psycholoog & bestuurder

Locatie:

Hilversum

Telefoon:

06 36 49 62 33

E-mail:

carlo@impactggz.nl

Mijn naam is Carlo van Leeuwen en ben werkzaam als Gezondheidszorgpsycholoog.

Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht (Klinische en Gezondheidspsychologie). Daarna werkte ik 7 jaar lang als (GZ-)psycholoog bij Bavo Europoort in Rotterdam. Ik werkte in ambulante teams en op de kliniek, veelal met mensen met ernstige psychiatrische problematiek. Hierdoor heb ik ruime ervaring opgedaan met diagnostiek en behandeling bij mensen met diverse problematiek en hulpvragen.

In 2017 heb ik mijn eigen praktijk opgericht binnen de Basis GGZ en medio 2023 is deze praktijk overgegaan in Impact GGZ. Daarnaast ben ik momenteel in opleiding tot Psychotherapeut en ik verwacht deze opleiding medio 2024 af te ronden.

Binnen Impact GGZ behandel ik mensen met uiteenlopende klachten en hulpvragen. Daarbij maak ik gebruik van verschillende bewezen effectieve methoden, zoals EMDR, Schematherapie, ImRs, CGT, KOP en ACT.

De unieke mens en diens hulpvraag staan altijd centraal binnen mijn behandelingen. Ik vind het belangrijk om te werken vanuit een respectvolle en gelijkwaardige behandelrelatie. Binnen deze behandelrelatie brengt u als cliënt de kennis over uzelf en uw eigen verhaal in en deel ik mijn professionele kennis en vaardigheden. Ik maak graag kennis met u.

Werkdagen

Dinsdag

Registraties

Gezondheidszorgpsycholoog BIG: 89919142925
AGB-code: 94061784