Carlo van Leeuwen

Psychotherapeut / GZ-psycholoog & bestuurder

Locatie:

Hilversum

Telefoon:

06 36 49 62 33

E-mail:

carlo@impactggz.nl

Mijn naam is Carlo van Leeuwen en ben werkzaam als psychotherapeut en Gezondheidszorgpsycholoog.

Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht (Klinische en Gezondheidspsychologie). Daarna werkte ik 7 jaar lang als (GZ-)psycholoog bij Bavo Europoort in Rotterdam. Ik werkte in ambulante teams en op de kliniek, veelal met mensen met ernstige psychiatrische problematiek. Hierdoor heb ik ruime ervaring opgedaan met diagnostiek en behandeling bij mensen met diverse klachten, problemen en hulpvragen.

In 2017 heb ik mijn eigen praktijk opgericht binnen de Basis GGZ en medio 2023 is deze praktijk overgegaan in Impact GGZ. In 2024 heb ik mijn opleiding tot psychotherapeut afgerond.

Binnen Impact GGZ behandel ik mensen met uiteenlopende klachten en hulpvragen. Daarbij maak ik gebruik van verschillende bewezen effectieve methoden, zoals EMDR, Schematherapie, AFT, ImRs, CGT, en ACT.

De unieke mens en diens hulpvraag staan altijd centraal binnen mijn behandelingen. Ik vind het belangrijk om te werken vanuit een respectvolle en gelijkwaardige behandelrelatie. Binnen deze behandelrelatie brengt u als cliënt de kennis over uzelf en uw eigen verhaal in en ik mijn professionele kennis en vaardigheden. Ik maak graag kennis met u.

Werkdagen

Maandag, Dinsdag, Vrijdag

Registraties

Psychotherapeut BIG: 19919142916
Gezondheidszorgpsycholoog BIG: 89919142925
AGB-code: 94061784