Inge Meijer

GZ-psycholoog

Locatie:

Etten-Leur

Telefoon:

06 45 03 32 27

E-mail:

inge@impactggz.nl

Vanaf mijn middelbare schooltijd wist ik al dat ik graag mensen wilde helpen, ik was erg nieuwsgierig naar de beleving en verhalen van anderen en ben altijd erg onder de indruk geweest van de veerkracht die mensen bezitten.

Ieder mens kan in zijn leven - geconfronteerd worden met nare gebeurtenissen, klachten, of even niet meer goed weten hoe je verder moet. Het kan prettig zijn dat iemand naar je luistert, met je meedenkt en kan ondersteunen in het bieden van passende interventies. Het doel is uiteraard om daarna voldoende kracht te ervaren, om zelf verder te kunnen.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als psycholoog, sinds 2018 als GZ-psycholoog. Ik mijn behandeling maak ik gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie waarvoor ik ook geaccrediteerde cursussen heb gevolgd. Mijn werkervaring is erg divers; van mensen met angst- stemmingsproblematiek en trauma, tot mensen met een verstandelijke beperking, autisme, ADHD en niet aangeboren hersenletsel. Sinds 2022 werk ik volledig zelfstandig voornamelijk met volwassenen met psychische klachten in de basis GGZ.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een benadering waarin eerlijkheid, gelijkwaardigheid, praktische oefeningen en een positieve benadering belangrijk zijn.

Ik ben geboren en getogen in Breda, en woon sinds 7 jaar in het mooie Teteringen samen met mijn partner en twee kinderen.

Registraties

Gezondheidszorgpsycholoog BIG: 19923697825
AGB-code: 94104009