Jordy Muller

psycholoog i.o.t. GZ-psycholoog

Locatie:

Etten-Leur

Mobiel:

06 13 72 50 86

E-mail:

jordy@impactggz.nl

Mijn naam is Jordy Muller en ik ben werkzaam als psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog (PIOG). In januari 2024 start ik bij Impact GGZ.

In 2018 heb ik de studie Klinische Neuropsychologie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam, waarna ik mij voornamelijk ben gaan richten op neuropsychologische testdiagnostiek. In 2020 ben ik samen met mijn gezin verhuisd naar het mooie Brabant. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in de ouderenzorg in verschillende steden en dorpen in de regio van Breda, waaronder Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Binnen de ouderenzorg hou ik mij onder andere bezig met behandeling, diagnostiek, advies, onderwijs, beleid en kwaliteit.

Binnen Impact GGZ voer ik in het kader van de GZ-opleiding behandelingen uit onder toezicht en begeleiding van een bij Impact GGZ werkzame GZ-psycholoog. "Waar een wil is, is een weg" is een motto dat op mijn lijf geschreven staat. Waar anderen beperkingen zien, zie ik mogelijkheden. Ik werk mensgericht en kijk daarbij altijd naar ieders unieke situatie. Ik vind het belangrijk om mensen in hun kracht te zetten en zie het als mijn taak om hen daarbij te helpen als het zelf - om wat voor reden dan ook - even niet meer lukt.