Marjolijn Huijsmans

GZ-psycholoog

Locatie:

Etten-Leur Oud Gastel

Telefoon:

06 33 02 08 20

E-mail:

marjolijn@impactggz.nl

Mijn naam is Marjolijn Huijsmans. Sinds juli 2023 ben ik werkzaam binnen Impact GGZ.

In 2013 heb ik de opleiding Psychologie en Geestelijke Gezondheid afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Na mijn studie heb ik als basispsycholoog gewerkt met verschillende klachten en therapieën. Ik heb in deze periode gewerkt met mensen met ADHD, depressieve klachten, angstklachten en persoonlijkheidsproblematiek. Mijn werkzaamheden bestonden uit intakes, individuele behandelingen en groepsbehandelingen. Ik ben destijds geschoold in cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Tijdens mijn opleiding tot GZ-psycholoog heb ik in een grotere GGZ-instelling gewerkt binnen de Basis GGZ en op een afdeling voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. In deze periode heb ik tevens de EMDR-opleiding gevolgd.

Daarna heb ik enkele jaren in de Basis GGZ gewerkt in een kleinere praktijk. In deze periode heb ik me gericht op de behandeling van verscheidene lichte tot matige klachten zoals trauma, (winter)depressie, burnout, ADHD, lichte tot milde persoonlijkheidsproblematiek, perfectionisme, slaapproblemen en angstklachten. In 2023 ben ik me gaan richten op wandelsessies wegens mijn affiniteit met de natuur. In deze sessies probeer ik met cliënten hun zelfcompassie te vergroten door te werken met associaties die we onderweg tegenkomen. Ik heb gemerkt dat dit zowel voor mijn cliënten als voor mijzelf heel inspirerend en energieverhogend werkt.

Ook binnen Impact GGZ maak ik gebruik van verschillende behandelvormen die ik integreer om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de persoon die ik tegenover me heb. Dit kan cognitieve gedragstherapie zijn, EMDR, interventies vanuit schematherapie of een combinatie hiervan. Ik werk zowel buiten als binnen.

Registraties

Gezondheidszorgpsycholoog BIG: 19928322425
AGB-code: 94107530