Simone Nijssen

psycholoog i.o.t. GZ-psycholoog

Locatie:

Etten-Leur

Telefoon:

06 12 05 66 85

E-mail:

simone@impactggz.nl

Mijn naam is Simone Nijssen. Sinds oktober 2023 ben ik werkzaam in de functie van psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog (PIOG). In maart 2024 ben ik voor een periode van een half jaar gestart bij impact GGZ, waar ik onder begeleiding en supervisie behandelingen uitvoer.

Tijdens mijn psychologiestudie (achtergrond: klinische- en neuropsychologie, minor 'gehandicaptenzorg en kinderrevalidatie') heb ik onder andere gewerkt als huiskamerassistente in de ouderenzorg, als vrijwilligster op een afasiecentrum en als vrijwilligster binnen de gehandicaptenzorg. Na mijn opleiding aan de Universiteit Utrecht, ben ik in 2018 gestart met werken als psycholoog in de ouderenzorg binnen Surplus. Binnen de ouderenzorg ervaar ik de problematiek als zeer divers. Zo werk ik onder andere met PG-problematiek (dementie), stemmings- en angststoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Behandeling vindt zowel individueel als mediatief plaats, samen met de zorgteams en andere betrokkenen. In de afgelopen vijf jaren heb ik verschillende opleidingen en cursussen mogen volgen, zoals CGT, ACT en SI (sensorische informatieverwerking).

Naast mijn werkzaamheden als psycholoog, voetbal en zing ik graag. Eveneens ben ik graag samen met familieleden, vrienden en dieren. Verbinding vind ik zeer mooi en belangrijk, iets wat ik graag meeneem in mijn behandelingen.